Taloussanomat.fi

Taloussanomat.fi – Business to People

Taloussanomat on Suomen suurin talousmedia verkossa ja ainoa talousmedia, joka keskittyy vain verkkoon. Taloussanomat.fi tarjoaa kaikki oleelliset talousuutiset nopeasti ja kattavasti sekä ennen kaikkea helposti – veloituksetta ja ilman rekisteröitymistä. Toimituksemme päivystää joka päivä aamusta iltaan, joten mainoksesi on Taloussanomissa aina kiinnostavassa ja ajankohtaisessa mediaympäristössä.

Taloussanomat.fi

Taloussanomien mediaperheeseen kuuluvat Taloussanomat, It-viikko ja Digitoday, joita seuraa viikoittain noin 750 000 eri kävijää. Taloussanomat.fi itsessään tavoittaa noin 700 000 eri kävijää viikoittain. Kävijät ovat ostovoimaisia, hyvätuloisia ja korkeasti koulutettuja kaupunkilaisia. He ovat kiinnostuneita taloudesta sekä henkilökohtaisesta että työn näkökulmasta. Joukossa on luonnollisesti paljon päättäjiä, mutta Taloussanomat sopii loistavasti myös B2C-kampanjointiin lukijoiden korkean ostovoiman vuoksi.

Taloussanomat.fi uutisoi aina ihmiseltä ihmiselle, jolloin sisältö koskettaa kaikkia. Taloussanomat on suomalaisten eniten arvostama talousmedia verkossa (Taloustutkimus 2012) ja sen toimittajiin kuuluu mm. useasti palkittu taloustoimittaja Jan Hurri. Kävijät viettävät palvelussa aikaa lukemalla uutisia, jotka on kirjoitettu kiinnostavasti talouden näkökulmasta. Uutisista käydään vilkasta keskustelua päivittäin ja keskusteluja luetaan aktiivisesti. Taloussanomat on yllätyksellinen ja sen aiheet ovat aina merkityksellisiä kuluttajille.

Talousuutisoinnin lisäksi palvelusta löytyy monta muutakin kiinnostavaa osioita kuten Yrittäjä, Pörssi & rahastot, Autot, Työ & elämä ja Asuminen sekä erilaisia laskureita, blogeja ja yritystietoa. Taloussanomien maksuton uutiskirje tavoittaa päättäjät suoraan heidän työpöydällään.

Katso myös Taloussanomat mobiilissa ja iPadissa!